Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović: Obilaze nas ministri, gde su bili 4 godine, i zašto su dozvolili da Zaječarci žive gore nego ikada?
Ristović: Obilaze nas ministri, gde su bili 4 godine, i zašto su dozvolili da Zaječarci žive gore nego ikada?

Ristović: Obilaze nas ministri, gde su bili 4 godine, i zašto su dozvolili da Zaječarci žive gore nego ikada?

Danas je održana konferencija za novinare na kojoj je govorio doktor Nenad Ristović kandidat za gradonačelnika na listi „Dr Nenad Ristović -Pobeda za naš grad -DS, SDS, LDP, Nova stranka“. 

Ristović je govorio o tribinama koje su održane u zaječarskim selima u prethodnim danima, ali i kampanji koju vodi lista „Aleksandar Vučić -Brže, jače, bolje“.

„Jedan čovek je preko noći postao i predstavnik privredne komore, neko ko predstavlja sportski savez, organizator je boks meča. U slobodno vreme ide i deli sadnice besplatno, u aprilu kada ni jedan pravi domaćin to ne sadi. Oni dele uvele voćke. Pokazali su da nemaju ni ideju ni plan, ni ljude“, istakao je Ristović i dodao:

„Obilaze nas ministri, gde su bili 4 godine, i zašto su dozvolili da Zaječarci žive gore nego ikada? Nama je potreban ministar policije koji će doći i koji može učiniti samo jedno,  omogućiti da organi rade svoj posao i da se pohapse svi koji su 4 godine otimali budućnost naše dece. Ne želimo da spominjemo šta sve rade. Zloupotrebljavaju službena vozila i službene telefone, iz susednih opština u radno vreme dolaze radnici  koji uskaču u naša sela, u naša dvorišta i štale i pitaju da li ćete glasati i za koga“.

Ristović je danas poručio građanima Zaječara:

„Ponudili  smo jasan plan i ideje, ljude koji umeju, mogu, znaju, oni su pošteni i vredni, to su oni ljudi koji jedini mogu da pokrenu ovaj grad, oni koji se ne kriju iza nečijih leđa i zato dragi Zaječarci 23. aprila izađite i glasajte za našu listu“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>