Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović: DOGOVOR JE POSTIGNUT, UDRUŽENI PRAVIMO LISTU KOJA POBEĐUJE!
Ristović: DOGOVOR JE POSTIGNUT, UDRUŽENI PRAVIMO LISTU KOJA POBEĐUJE!

Ristović: DOGOVOR JE POSTIGNUT, UDRUŽENI PRAVIMO LISTU KOJA POBEĐUJE!

Ispred Gradske uprave u Zaječaru danas je održana zajednička konferencija za novinare gradskih odbora Demokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Socijaldemokratske stranke.

 Već izvesno vreme vode se razgovori između gradskih odbora Demokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Socijaldemokratske stranke, kao i određenog broja pojedinaca, grupa građana političkih partija.

„Dogovor je postignut“, rekao je na konferenciji dr Nenad Ristović ispred Gradskog odbora Liberalno demokratske partije u Zaječaru.

„Napravljen je dogovor da grad i građani budu postavljeni ispred svih stranačkih interesa. Na ovaj način želimo da vratimo život u naš grad. Postigli smo dogovor da zaustavimo propadanje grada, da na predstojeće izbore zajedno izađemo i pobedimo. U ovom trenutku dogovor je nešto najbitnije što nam daje za pravo i obavezu da moramo pozvati sve pojedince, grupe građana, pokrete, političke partije i da pokažemo da možemo voditi ovaj grad. Naša ruka je ispružena prema svima da grad ponovo bude mesto gde stanuje život“, rekao je Ristović i dodao:

„Moramo pokazati sposobnost i spremnost da ulijemo nadu, da vratimo veru i pružiti ruku svma, jer samo udruženi možemo napraviti jednu listu koja garantuje pobedu i promene u ovom gradu“.

Na pitanje novinara da li će u koaliciju možda ući sa Srpskom naprednom strankom i Pokretom za Krajinu Ristović je odgovorio:

„Dogovor sa Srpskom naprednom strankom i Pokretom za Krajinu nije moguć ni pre izbora, a posebno nakon izbora, to neće biti moguće sa  svima koji su unazad 10 godina upropaštavali ovaj grad. Mi nakon izbora nećemo praviti koaliciju nego vlast koja će doneti promene ovom gradu“.

Ristović je na kraju dodao da će nosilac liste biti nosilac liste biti potvrđen onog trenutka kada bude potpisan koalicioni sporazum.

One comment

  1. Ovako rade pametni, mlaadi ljudi. Kod njih nema sujete, nema ličnih interesa, njihov interes je kao i Vaš,, moj , mojih prijatelja, komšija, kolega, da se Zaječar digne iz ove maglovite istine..Nenad Ristovič i ovi momci znaju šta treba raditi, znaju da svi želimo da Zaječar bude grad iz koga mladi ne odlaze, već se vraćaju, grad u kome če imati ko da nas leči , škole imati dece, poljoprivrednici dobijati poštene subvencije …Nekada se Zaječar bio primer Knjaževcu-dok je sada obrnuto, Zar mislite da Nenad Ristović manje zna od naših komsija , drugih predsednika opština?! Mislim da više neću čuti, „Pa za koga da glasam- nemam izbora“.Evo sada, izbor je Vaš i nasš.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>