Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Riblja Čorba i brojni Zaječarci podržali humanitarnu akciju „Ošišaj kosu – budi rOKer“
Riblja Čorba i brojni Zaječarci podržali humanitarnu akciju „Ošišaj kosu – budi rOKer“

Riblja Čorba i brojni Zaječarci podržali humanitarnu akciju „Ošišaj kosu – budi rOKer“

Zaječarska Gitarijada i zaječarsko pivo, danas su na Gradskom trgu u Zaječaru, otpočeli akciju „Ošišaj se – budi roker“, društveno odgvornu aktivnost, kojom žele da podignu svest potrosača o rasprostranjenosti bolesti raka kao i značaju redovnih kontrola u cilju prevencije ove bolesti.

Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo je doniralo centimetar perike za žene, a među najvećim donatorima bili su i članovi jednog od naših najpoznatijih rok bendova „Riblja Čorba“.

Celokupna postava „Čorbe“, nakon spektakularnog koncerta na Gitarijadi, poslala je jasnu poruku podrške i solidarnosti ovoj akciji.

“Hvala Gitarijadi i Zaječarskom pivu što su nas pozvali, a obaveza članova Riblje Čorbe je da pomažemo kada smo god u prilici da učinimo nešto dobro. Vicko i Džindžer su bili među prvima u redu za šišanje, a bio je to prvi put da su došli kod frizera posle ravno tri godine. Mi rokeri nemamo taj običaj da se često šišamo, ali bilo nam je drago da ovog puta promenimo taj trend“ – rekao je Bora Đorđević, frontmen Čorbe.

Frizeri iz Saveza frizera Srbije će tokom celog dana akcije besplatno šišati posetioce Gitarijade, a sa svakim novim centimetrom kose raste i podrška, ali i donacija članicama Udruženja.

Svi učesnici  “Ošišaj se – budi roker“ nakon učešća u akciji dobiće zahvalnicu od organizatora i po limenku piva, kao simbolični znak zahvalnosti za pokazano razumevanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>