Najnovije vesti
Home / Vesti / Renoviran i proširen prostor salona Forma Ideale u Zaječaru
Renoviran i proširen prostor salona Forma Ideale u Zaječaru
Foto: radiomagnum.rs

Renoviran i proširen prostor salona Forma Ideale u Zaječaru

U subotu, 12.novembra u renoviranom i proširenom izložbeno-prodajnom prostoru salona Forma Ideale u Zaječaru, u ulici Generala Gambete 44, svečano je promovisana nova postavka nameštaja, kao i nova sajamska akcija.

Dobro poznato mesto kvalitetnog izbora nameštaja i pristupačnih cena dočekalo je posetioce i kupce u novom ruhu, na preko 1.100 kvadratnih metara.

U novom salonu u Zaječaru izložen je veliki deo asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, a posebno mesto zauzimaju komadi nameštaja za opremanje dnevnih, spavaćih i dečijih soba, trpezarija, kuhinja i predsoblja.

Kupci u salonima Forma Ideale imaju mogućnost kupovine na odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata bez uvećanja, kao i preko administrativne zabrane, ali u ovom salonu postoji i još niz drugih pogodnosti.

U okviru sajamske akcije „Kod kuće je najbolje“ izdvaja se specijalna sajamska ponuda uz sniženja i do 50 odsto, a važiće u svim salonima Forma Ideale do 11.decembra 2016.god.

„Trudimo se da budemo broj jedan u Srbiji, posebno kada je ponuda i dostupnost u pitanju, ali i kvalitet i uslovi plaćanja“, rekao je prilikom otvaranja novog renoviranog salona u Zaječaru
Nikola Ružičić, pr menadžer kompanije Forma Ideale i dodao da je ideja vodilja tokom 20 godina razvoja kompanije-kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta.

Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, sa preko 1.500 zaposlenih i 30 salona nameštaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>