Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Red Hot Chili Peppers World Tribute UŽIVO u Omladinskom centru u Zaječaru
Red Hot Chili Peppers World Tribute UŽIVO u Omladinskom centru u Zaječaru
Foto: Youtube

Red Hot Chili Peppers World Tribute UŽIVO u Omladinskom centru u Zaječaru

Nakon brojnih rasprodatih koncerata u regionu, zvanični RHCP tribute band pod imenom Red Hot Chili Peppers World Tribute nastupiće  u subotu, 18. novembra u Omladinskom centru u Zaječaru. Nastup u Zaječaru je u okviru njihove velike evropske turneje.

„Te večeri ćemo i pre i posle koncerta slušati samo Peppers-e. Ono što je važno je da je cena karte 300 dinara i u prodaju ćemo pustiti ograničen broj od 200 karata. Zainteresovani karte mogu da rezervišu putem telefona 019 440 225 i 0607444012, radnim danima od 10 do 16 sati. Rezervisane karte mogu se podići najkasnije do 14. novembra nakon čega ćemo ih, zbog ogromnog interesovanja za ovaj koncert, pustiti u slobodnu prodaju“. kažu u Omladinskom centru.

O bendu: RHCP World Tribute bend nastao je tako što su članovi odabrani glasanjem publike kao i samog originalnog benda RHCP. Osim njihovog sviračkog umeća presudan je bio i izgled, tj. sličnost sa pravim članovima benda. Bend je formiran u Sao Paulu (Brazil) 2003. godine, najpre pod imenom Organic (ime je bilo inspirirano izjavom Flea za MTV kada je rekao da je muzika Peppers-a nešto “organsko i živo“), a kasnije je glavni vokal, Luiz Fernando na to nadovezao projekt pod nazivom RHCP World Tribute sa dodatkom by Organic kako se predstavljaju i danas. Članovi ovog svetskog tribute benda osim što su sjajni muzičari, veliki su fanovi originalnih Pepersa i nije im trebalo dugo da osvoje srca fanova širom planete. Sviraju već 14 godina i do sada su samo u Južnoj Americi imali preko 700 koncerata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>