Najnovije vesti
Home / Društvo / Realizacija projekta „Istraži posao – pokreni posao“
Realizacija projekta „Istraži posao – pokreni posao“

Realizacija projekta „Istraži posao – pokreni posao“

Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“ u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, krenuo je sa realizacijom projekta „Istraži posao – pokreni posao“.

Projekat „Istraži posao – pokreni posao“ pruža priliku mladima da kroz neformalno preduzetničko obrazovanje i povezivanje sa privatnim sektorom razvijaju svoje poslovne ideje i preduzetnički duh, a najboljim učesnicima programa i povezivanje sa kompanijama u cilju realizacije stručne prakse.

Projekat se realizuje u pet gradova u južnoj i istočnoj Srbiji, u Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu i Zaječaru i u svakom od ovih gradova krajem septembra i početkom oktobra biće održana po jedna jednodnevna obuka iz osnova preduzetništva i menadžmenta.

Rok za prijavljivanje za učestvovanje u programu koji je besplatan je 20. septembar, učesnici će biti izabrani isključivo na osnovu kvaliteta poslatih prijava, a sve dodatne informacije dostupne su na www.zajednostvaramo.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>