Najnovije vesti
Home / Kultura / Raspisan konkurs za NAJLEPŠU VLAJNU BALKANA
Raspisan konkurs za NAJLEPŠU VLAJNU BALKANA

Raspisan konkurs za NAJLEPŠU VLAJNU BALKANA

Mesna zajednica Velika Jasikova i Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ raspisuju konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana. Stručni žiri će odabrati najlepšu Vlajnu, kao i prvu i drugu pratilju na manifestaciji „Vlaške lepote Balkana“, koja će se održati 17. i 18. jula u Velikoj Jasikovi kod Zaječara.

Za sve učesnice obezbeđene su vredne nagrade.

Učesnice će imati tri pojavljivanja pred publikom, od kojih jedno treba da bude u narodnoj nošnji, drugo u večernjoj toaleti, a treće po slobodnom izboru. Prijava treba da sadrži lične podatke kandidatkinje i dve fotografije. Kandidatkinje ne mogu biti mlađe od 16 godina.

Prijave slati na adresu: Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, ulica Timočke bune br.
16, 19000 Zaječar, sa naznakom: „Za najlepšu Vlajnu Balkana“, ili doneti lično u prostorije Pozorišta. Rok za podnošenje prijava je 15. jul.

Za bliže informacije možete nas pozvati na broj 019/420-104.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>