Najnovije vesti
Home / Vesti / Raspisan konkurs za idejno arhitektonsko rešenje rekonstrukcije česama u naseljima „Kraljevica“ i „Ključ“
Raspisan konkurs za idejno arhitektonsko rešenje rekonstrukcije česama u naseljima „Kraljevica“ i „Ključ“

Raspisan konkurs za idejno arhitektonsko rešenje rekonstrukcije česama u naseljima „Kraljevica“ i „Ključ“

Udruženje „Za česme“ raspisalo je konkurs za idejno arhitektonsko rešenje rekonstrukcije česme u naselju „Kraljevica“ i česme u Požarevačkoj ulici, u naselju „Ključ“. 

Konkurs je raspisan u okviru projekta Rekonstrukcije i revitalizacije arteskih česama u Zaječaru, koji realizuju Grad Zaječar, Udruženje „Za česme“ i kompanija Hajneken Srbija d.o.o.

Konkursom se želi obezbediti najbolje idejno arhitektonsko rešenje rekonstrukcije česme u naselju „Kraljevica“ i česme u naselju „Ključ“.

Rok za predaju radova je 30. avgust, a otvaranje konkursnih radova, zasedanje žirija i sastavljanje liste za uži izbor (za svaku česmu posebno), predviđeno je za 04. septembar. Javna prezentacija radova iz užeg izbora za obe česme zakazana je za 7. septembar.

Opširnije informacije, zaintreseovani mogu da pronađu na sajtu Grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>