Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Raspisan konkurs za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA! Prijave do 18. jula
Raspisan konkurs za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA! Prijave do 18. jula

Raspisan konkurs za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA! Prijave do 18. jula

U okviru programa „Mladi su zakon“, raspisan je konkurs za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH projekata, s ciljem podsticanja omladinskog aktivizma za dobrobit društvene zajednice, posebno mladih u lokalnoj zajednici.

Ovaj program realizuje se osmu godinu zaredom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije.

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga. Konkurs je namenjen kreativnim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

Sve zainteresovani mogu da pošalju popunjen obrazac za pisanje predloga ideje omladinskog volonterskog projekta do 18. jula na email: MSZ.ZaBo.2017@gmail.com, ili poštom na sledeću adresu: Odred Izviđača „Đorđe Simeonović“ Vašarište bb, 19000 Zaječar, sa naznakom: „Mladi su zakon – prijava na konkurs“.

Nakon dostavljanja konačnog predloga projekta, komisija koju formira Resurs centar za Zaječarski i Borski okrug odabraće najmanje 8 omladinskih volonterskih projekata koji će biti finansirani u Zaječarskom i Borskom okrugu. Predloženi omladinski volonterski projekti bi trebalo da budu sprovedeni od 12. avgusta do 31. oktobra ove godine a vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 30 hiljada i 100.000 dinara.

Konačni rezultati konkursa biće objavljeni do 12. avgusta.

Organizatori projekta su Resurs centar za Zaječarski i Borski okrug, „Odred izviđača „Đorđe Simeonović“ Zaječar, u saradnji sa Gradom Zaječarom i T1 televizijom i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>