Najnovije vesti
Home / Izbori 2017 / Raša Nedeljkov „CRTA“: Izborni dan je protekao uglavnom u skladu sa zakonom
Raša Nedeljkov „CRTA“: Izborni dan je protekao uglavnom u skladu sa zakonom

Raša Nedeljkov „CRTA“: Izborni dan je protekao uglavnom u skladu sa zakonom

Do 19 časova na lokalnim izborima u Zaječaru glasalo je ukupno 39,1 odsto građana, saopštila je CRTA posmatračka misija „Građani na straži“.

Raša Nedeljkov iz posmatračke misije „Crta“ je rekao da su posmatrači još uvek na terenu jer biračka mesta nisu završila sa radom i jer se broje glasački listići.

„Izborni dan je protekao uglavnom u skladu sa zakonom. Mi smo posmatrajući izborni proces na biračkim mestima utvrdili da je na 13 biračkih mesta do 19 sati primećene nepravilni koji su ozbiljnijeg karaktera ali su još uvek na nivou pojedinačnih slučajeva“, rekao je Nedeljko i dodao:

„Sačekaćemo kraj izbornog dana. Skoncentrisaćemo se na analizu podataka koji još stižu sa biračkih mesta od naših posmatrača. Sa podacima ćemo izaći kada se izborni dan u potpunosti  završi, onda ćemo imati podrobniju analizu i svakako da ćemo razgovarati sa Gradskom izbornom komisijom u Zaječaru koja je do sada iskazala određen stepen poverenja i spremnost da rade sa našom posmatračkom misijom čak i da prihvati određene sugestije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>