Najnovije vesti
Home / Ritam grada / RARIS predstavlja „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“ -Prezentacija u Zaječaru od 10. do 13. oktobra
RARIS predstavlja „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“ -Prezentacija u Zaječaru od 10. do 13. oktobra

RARIS predstavlja „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“ -Prezentacija u Zaječaru od 10. do 13. oktobra

Uspešno poslovanje je nemoguće zamisliti bez prisustva na internetu. Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije će u narednih par nedelja predstaviti mogućnosti internet marketinga u našem regionu.

Prva serija prezentacija „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“ biće održana sutra, 26. septembra u maloj sali opštine Boljevac sa početkom u 11 sati, druga će biti organizovana u utorak, 27. septembra u konferencijskoj sali Doma omladine u Kladovu, takođe od 11 sati, dok će prezentacija u Majdanpeku biti realizovana u četvrtak, 28. septembra u konferencijskoj sali Biznis inkubator centra sa početkom u 10 sati.

Prezentacija „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“ biće organizovana i u Donjem Milanovcu, u četvrtak, 28. septembra sa početkom u 13 časova, u maloj sali Centra za kulturu, dok će u Negotinu biti realizovana u petak, 29. septemba, u maloj sali opštine, tačno u 11 sati.

 Od 10. do 13. oktobra prezentacije će biti organizovane i u Zaječaru, Knjaževcu, Sokobanji i Boru.

Na prezentacijama će biti reči o tome kako internet marketing i društvene mreže mogu pomoći u razvoju poslovanja, kako da se proizvod ili usluga predstavi na najefikasniji način putem društvenih mreža a biće dati i konkretni primeri poslovanja pre i posle uvođenja internet marketinga.

Prezentacije organizuje RARIS uz podršku Razvojne agencije Srbije – RAS u okviru projekta ’’Internet marketing centra istočne Srbije’’.

Učešće je besplatno a svi zainteresovani prijave za učešće i kontakt za sve dodatne informacije mogu slati na mail: anita.lazarevic@raris.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>