Najnovije vesti
Home / Ritam grada / RARIS: Potencijali istočne Srbije biće prezentovani u Beču
RARIS: Potencijali istočne Srbije biće prezentovani u Beču

RARIS: Potencijali istočne Srbije biće prezentovani u Beču

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, će u četvrtak, 28. septembra, predstaviti investicione i poslovne potencijale istočne Srbije našoj dijaspori u Beču.

„U istočnoj Srbiji već ima desetak uspešnih primera investicija koje su suštinski potekle iz dijaspore. Ova prezentacija će pomoći da se njihov broj poveća, odnosno da se uspostave  bolje ekonomske veze našeg regiona sa dijasporom. Na prezentaciji će biti predstavljena i internet platforma koja će omogućiti svim zainteresovanima bolje informisanje i lakši pristup programima podrške privredi“, ističu u RARIS-u.

Prezentacija će se održati u prostorijama Zajednice srpskih klubova u Beču sa početkom u 19.00 časova.

RARIS organizuje prezentaciju u saradnji sa Zajednicom srpskih klubova u Beču, časopisom Zavičaj i Timočkim klubom a uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije – Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>