Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Raris pomogao da 4 preduzeća iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca dobiju više od 1,6 miliona dinara bespovratnih sredstava
Raris pomogao da 4 preduzeća iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca dobiju više od 1,6 miliona dinara bespovratnih sredstava

Raris pomogao da 4 preduzeća iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca dobiju više od 1,6 miliona dinara bespovratnih sredstava

U sklopu programa podrške razvoju konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća koji realizuje Razvojna agencija Srbije u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama, 4 preduzeća iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca dobilo je bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.620.000 dinara.

Cilj ovih programa je da unapredi preduzetništvo, poslovni ambijent i poveća konkurentnost sektora malih i srednjih preduzeća, razvije poslovnu infrastrukturu, kao i da unapredi kulturu investiranja u inovacije radi povećanja konkuretnosti.

RARIS je, kroz intenzivnu saradnju sa preduzetnicima, pomogao da se pripremi ukupno 9 projekata, od kojih je 4 odobreno. Podrška i pružanje informacija postojećim i potencijalnim preduzetnicima nastavlja se i u buduće.

„Ovom prilikom upućujemo poziv za sve zainteresovane da se blagovremeno jave, kako bismo za naredni javni poziv zajednički pripremili projekte i povećali šanse da se dobiju bespovratna sredstva za unapređenje poslovanja“, navodi se u saopštenju Rarisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>