Najnovije vesti
Home / Bor / RARIS organizuje obuku za pisanje projekata
RARIS organizuje obuku za pisanje projekata

RARIS organizuje obuku za pisanje projekata

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS u saradnji sa TACSO kancelarijom organizuje obuku za pisanje predloga projekata za inostrane i domaće fondove (EU Fondovi, Ambasade, Fondacije, Ministarstva).

Cilj obuke je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) i regionalnih aktera. Obuka će se realizovati kroz dvomodularani trening (dva dvodnevna treninga) i mentorski rad sa učesnicima u periodu između treninga.

Podsetimo, RARIS je u saradnji sa TACSOm u 2016-toj uspešno realizovao seriju obuka i radionica u regionu istočne Srbije na različite teme: u Negotinu ’’Proces pristupanja Srbije EU“, u Boru’’EU politike relevantne za OCD’’, u Zaječaru ’’Istočna Srbija na putu ka EU’’i ’’Modaliteti saradnje OCD – lokalne samouprave – biznis sektor’’, u Knjaževcu “Umrežavanja i izgradnja partnerstava u procesu evropskih integracija“.

Inicijativa za obukom za pisanje predloga projekata nastala je na zahtev OCD iz regiona istočne Srbije.

Prva obuka zakazana je za 28. i 29. mart 2017 u hotelu Albo u Boru, ul. Nade Dimić bb, sa početkom u 10h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>