Najnovije vesti
Home / Ritam grada / RARIS organizuje obuku kadrova na temu „e-Turizam“
RARIS organizuje obuku kadrova na temu „e-Turizam“

RARIS organizuje obuku kadrova na temu „e-Turizam“

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS u partnerstvu sa osam turističkih organizacija istočne Srbije (Majdanpek, Kladovo, Negotin, Bor, Zaječar, Sokobanja, Knjaževac i Boljevac), realizuje projekat „Osnaživanje kompetencija preduzetnika i zaposlenih u turizmu kroz edukacije i treninge“.

Prva projektna aktivnost je obuku kadrova u turizmu na temu „e-Turizam“. Cilj ove aktivnosti je da se učesnici upoznaju šta su i na koji način promenile društvene mreže u savremenoj komunikaciji u turizmu i da steknu osnovu za samostalno pokretanje sopstvenih projekata na društvenim mrežama.

Edukacija će biti organizovana danas, 16. avgusta u maloj sali hotela „Srbija – TIS“ u Zaječaru sa početkom u 10.30 sati.  

Projekat finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Realizacijom projekta nastavlja se regionalno partnerstvo i saradnja u oblasti turizma istočne Srbije koja je počela pre više od deset godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>