Najnovije vesti
Home / Ritam grada / RARIS ANKETA: Da li je istočnoj Srbiji potreban sistem za iznajmljivanje bicikala?
RARIS ANKETA: Da li je istočnoj Srbiji potreban sistem za iznajmljivanje bicikala?

RARIS ANKETA: Da li je istočnoj Srbiji potreban sistem za iznajmljivanje bicikala?

Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije otpočela je izradu Studije izvodljivosti uspostavljanja sistema za iznajmljivanje bicikala (Rent a bike) u istočnoj Srbiji. Cilj ove Studije je da nam pokaže da li je u našem regionu ovaj sistem potreban, i ako jeste, kako i na koji način bi trebalo da bude uspostavljen.

-U ovom procesu nam je važno i mišljenje građana, kažu u RARIS-u i pozvaju sve zainteresovane da učestvuju u procesu izrade Studije i popune upitnik na ovoj adresi (klikni ovde).

Aktivnosti oko izrade Studije izvodljivosti za uspostavljanje sistema za iznajmljivanje bicikala realizuju se u sklopu transnacionalnog projekta „Transdanube.Pearls – Mreža za održivi transport u regionu Dunava“ u kome učestvuje petnaest partnera iz devet zemalja. Vodeći partner na projektu je austrijska Agencija za zaštitu životne sredine, a projekat se realizuje u okviru Interreg Dunavskog Transnacionalnog Programa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>