Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Radulović: Potrebno nam je bazično uvođenje reda, smanjenje poreza i doprinosa!
Radulović: Potrebno nam je bazično uvođenje reda, smanjenje poreza i doprinosa!

Radulović: Potrebno nam je bazično uvođenje reda, smanjenje poreza i doprinosa!

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“  Saša Radulović i potpredsednica pokreta Miroslava Milenovć boravili su juče u Zaječaru. 

Radulović je obišao kancelariju pokreta „Dosta je bilo“, a potom na centru razgovarao sa građanima Zaječara.

Govoreći o predsedničkim izborima Radulović je naglasio da je u izbornu trku ušao kako bi pobedio.

„Ovi izbori su protiv Aleksandra Vučića. Cilj je da uvedemo promene, neki red u Srbiji, da se zna šta se radi, da se ne otimaju penzije, da nema partijskog zapošljavanja, da rade zdravstvene ustanove“, rekao je Radulović i dodao:

„Ovo je referendum protv Vučića. Ako drugi kandidati budu trčali bolju trku od mene, odnosno ako budu animirali veći broj birača, ja ću ih u drugom krugu podržati. Ko god uđe u drugi krug, bio to Vuk Jeremić ili Saša Janković, bez ikakve rezerve ću ih podržati. Ako ja uđem u drugi krug, očekujem isto do njih. Plan je jednostavan treba da dođemo do drugog kruga, a za to je potrebna velika izlaznost.“

A o programu pokreta „Dosta je bilo“ Radulović kaže:

„Ključni probem Srbije je partokratija koja izjeda Srbiju. Partijsko zapošljavanje nas godišnje košta preko milijardu evra. Deca nam beže iz zemlje, potrebno nam je bazično uvođenje reda, smanjenje poreza i doprinosa, birokratije. Treba konačno da ponovo napravimo zadruge, da se okrenemo domaćim individualnim poljoprivrednim gazdinstvima, koji bi u tom zadrugama mogli da izađu na tržište, kao što to rade sve uspešne zemlje na svetu. Imam političku volju da uvedem red i da od Srbije napravimo zemlju u kojoj se lepo živi“, poručio je Radulović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>