Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Radovi na kanalizacionoj mreži u ulici Dragojla Duduća -Zankov: Pokazujemo kako iz godine u godinu može ozbiljnije da se radi!
Radovi na kanalizacionoj mreži u ulici Dragojla Duduća -Zankov: Pokazujemo kako iz godine u godinu može ozbiljnije da se radi!

Radovi na kanalizacionoj mreži u ulici Dragojla Duduća -Zankov: Pokazujemo kako iz godine u godinu može ozbiljnije da se radi!

Počeli su radovi na kanalizacionoj mreži u ulici Dragojla Duduća u dužini od 193 metra. 

Stefan Zankov član Privremenog organa grada Zaječara obišao je danas radove i najavio još ulica u kojima će biti izvođeni radovi.

„Na početku građevinske sezone ne gubimo vreme. Krećemo sa radovima na kanaliazicionoj mreži. Ima ulica koje su započete,  ali i one koje treba završiti. Ima i onih ulica gde će se raditi kompetna kanalizacija. Narednih dana će po ovom programu biti i Avnojska ulica, Zvezdanska ulica, ulica Braće Ribnika, ulica Žarka Zrenjanina i ulica između Dragojla Dudića i Filipa Višnjića. To je program koji je ugovoren i započet nekih ranijih godina. Pored toga, u okviru ovog programa imamo i uređenje jaruge kroz naselje Podliv u vrednosti od 3 miliona i 155 hiljada dinara. Inače, vrednost ugovorenih radova je 5 miliona 172 hiljada dinara, a to je ukupno 8 miliona 327 hiljada dinara koje smo opredelili za ove namene“, rekao je Zankov i dodao:

„Osnovna ideja je da pokažemo kako posle jedne finansijske konsolidacije u određenoj meri može da se radi mnogo toga za građane. Šaljemo jednu ozbiljnu poruku svima da moraju prvo da štede, da svaki dinar koji imaju koriste za ovakve stvari kakve mi ovih dana radimo. Ovo je trebalo da bude završeno još pre nekoliko godina. Posle nedelje se svi ovi radovi nastavljaju. Nadam se da će građani biti zadovoljni. Pokazujemo kako iz godine u godinu može ozbiljnije da se radi“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>