Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Radost za učenike Specijalne škole u Zaječaru -Slatke i slane pakete darivao Željko Vasić
Radost za učenike Specijalne škole u Zaječaru -Slatke i slane pakete darivao  Željko Vasić

Radost za učenike Specijalne škole u Zaječaru -Slatke i slane pakete darivao Željko Vasić

Posebnu radost za učenike Specijalne škole „Jelena Majstorović“ iz Zaječara danas je, na praznik Svetog Save priredio Željko Vasić. On je deci podelio slatke i slane pakete, a radost na njihovim licima bila je neizmerna.  

Svečanost je počela priredbom koju su pripremili učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

Željko Vasić je nakon priredbe rekao da se uvek trudi da zajedno sa svojim prijateljima iz Fondacije „Iskorak“ deci pruži radost i osmeh.

„Jako je važno da sa ovom decom provodimo kvalitetno vreme i da činimo što više dobrih stvari za njih. Uvek je nekome potrebna pomoć, važno je da se ljudi osveste, da vide koji su problemi oko nas i u gradu, zato ova Fondacija i Fond postoje“, rekao je Vasić.

Dejan Perić ispred Fondacije „Iskorak“ kaže da ova Fondacija zajedno sa Fondom Željko Vasić ima za cilj da nekog usreći, pa je tako bilo i ovom prilikom.

Gordana Milutinović direktorka Specijalne škole u Zaječaru je rekla da njeni učenici vole da obeležavaju ovaj praznik, kao i sve druge škole.

„Najviše se deca raduju našem donatoru Željku Vasiću, koji im je priredio ovo veliko zadovoljstvo“, rekla je Milutinović.

Akciju su organizovali Fond Željko Vasić i Fondacija Iskorak.

Fond Željko Vasić je osnovan januara 2014. godine i funkcioniše u okviru zaječarske Fondacije Iskorak. Misija Fonda je pomoć i podrška građanima Zaječara i Timočke krajine radi poboljšanja kvaliteta njihovog života.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>