Najnovije vesti
Home / Vesti / RADOST NA KRALJEVICI ponovo radi skijalište
RADOST NA KRALJEVICI ponovo radi skijalište

RADOST NA KRALJEVICI ponovo radi skijalište

Na radost svih ljubitelja skijanja, juče je u Zaječaru zvanično otvorena skijališna sezona. Tokom prvog dana rada skijališta zabeleženo je veliko interesovanje ljubitelja zimskih sportova, pa je tako na ski stazi na Kraljevici, do kasno u noć, bilo nekoliko stotina skijaša. 

Ljubiteljima zimskih sportova od juče je na raspolaganju ski staza na zaječarskoj Kraljevici. Sneg koji je prethodnih dana neprekidno padao, stvorio je uslove da zaječarsko skijalište konačno počne sa radom. Prema rečima nadležnih iz Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar, na dve staze, dužine od po 500 metara, trenutno  ima oko 25 santimetara snega.

„Posle dužeg vremena skijalište na Kraljevici je konačno otvoreno. Interesovanje je bilo zaista veliko i tokom jučerašnjeg dana bilo je nekoliko stotina ljubitelja zimskih sportova. Bilo je i skijaša ali i roditelja sa decom. Što se tiče staze, topovi rade već nekoliko noći, radili su i sinoć a radiće i u narednom periodu, dok god to vremenski uslovi budu dozvolili. Juče se ulaz nije naplaćivao ali od danas svi koji žele da koriste usluge skijališta tokom nedelje, moraće  da izdvoje 250 dinara, dok će cena karte tokom vikenda biti 350 dinara“, rekao je za Magnum radio Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok – održavanje“ Zaječar.

Zaječarsko skijalište će radnim danima raditi od 13 do 22 sata, dok će vikendom biti otvoreno od podneva do 22 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>