Najnovije vesti
Home / Društvo / Radno vreme službi i ustanova tokom praznika
Radno vreme službi i ustanova tokom praznika

Radno vreme službi i ustanova tokom praznika

Promenjen režim rada tokom prazničnih dana 

Brojne službe u Zaječaru radiće za vreme prvomajskih praznika, 1. i 2. maja po izmenjenom radnom vremenu.

-Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece vikendom i praznikom radiće od 09-17h u svojim prostorijama, u prizemlju Doma zdravlja, obaveštavaju iz zaječarskog Zdravstvenog centra.

-Zdravstvena zaštita odraslog stanovništva obavljaće se tokom prazničnih dana i vikendom u Ambulanti br. 1, i to od od 09-17 sati i u Ambulanti u Kotlujevcu od 08-16h, dodaje se u saopštenju.

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“ tokom praznika 1. i 2. maja za korisnike svojih usluga organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.
Potrebne informacije za rešavanje hitnih intervencija korisnici usluga JKSP „Zaječar“ mogu dobiti pozivom na broj 422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu Javnog komunalno–stambenog preduzeća „Zaječar“.

JKP “Vodovod “ Zaječar neće raditi  u utorak i sredu 1. i 2. maja. Dežuraće radnici ovog preduzeća za vreme praznika, a kvarove je moguće prijaviti na sledeće brojeve telefona: 422-041, 423-041.

Prekidi u napajanju  električnom energijom prijavljuju  se  na broj tel: 425-555 lok. 135. i lokal 128.

JKP „Zaječarparking“ u utorak i sredu 1. i 2. maja neće raditi.

Podsetimo, dežurni prodajni objekti koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužni su da raspored, početak i završetak radnog vremena, istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>