Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Za proizvođače organskih proizvoda BESPLATNE RADIONICE ZA POBOLJŠANJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE
Za proizvođače organskih proizvoda BESPLATNE RADIONICE ZA POBOLJŠANJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE

Za proizvođače organskih proizvoda BESPLATNE RADIONICE ZA POBOLJŠANJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i Privredna komora Srbije – Centar za organsku proizvodnju organizuju obuku za poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje, namenjena primarnim proizvođačima organskih proizvoda, a potom i proizvođačima koji žele da se preorjentišu na ovaj vid proizvodnje.

Razlog organizovanja obuke je taj što organski proizvodi već nekoliko godina unazad uzimaju sve veći udeo tržišta EU, ali i Srbije, budući da je sve veći broj konzumenta svestan dodate vrednosti zdrave, organske hrane.

Cilj radionice je da učesnici saznaju kako da istraže mogućnosti postojećeg i potencijalnog tržišta, kako da se pripreme za različite vrste sastanka, ali i kako da na pravi način predstave svoje proizvode. Radionica traje 4 dana, i održaće se od utorka, 21. novembra do petka, 24. novembra  u prostorijama PKS – Regionalne privredne komore Zaječar.

Učešće na obuci je besplatno, a broj učesnika je organičen na 15 mesta. Prednost pri odabiru kandidata imaće sertifikovani proizvođači organskih proizvoda.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na mejl dijana.dijanović@pks.rs ili na broj telefona 019/ 421 412.

Rok za prijavu je 17. novembar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>