Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PUPS Zaječar: IZLAZIMO SAMOSTALNO NA IZBORE, SNS NAS JE IZBACILA SA LISTE!
PUPS Zaječar: IZLAZIMO SAMOSTALNO NA IZBORE, SNS NAS JE IZBACILA SA LISTE!

PUPS Zaječar: IZLAZIMO SAMOSTALNO NA IZBORE, SNS NAS JE IZBACILA SA LISTE!

Danas je održana konferencija za novinare Gradskog odbora PUPS-a u Zaječaru a povodom predstojećih lokalnih izbora. 

„Izlazimo samostalno na lokalne izbore u Zaječaru, Srpska napredna stranka nas je izbacila sa liste“, rekao je na konferenciji Isidor Marković potpredsednik GO PUPS-a u Zaječaru.

Marković kaže da još uvek nisu dobili odgovor zašto je to tako, ali dodaje da je tako možda i bolje.

„Sada ćemo da proverimo kolika nam je snaga ali i poverenje naših penzionera. Srpskoj naprednoj stranci u Zaječaru nije potreban PUPS. Sve naše pripreme, opredeljenja našeg članstva, naša dokumenta su bila opredeljena da idemo u koaliciju sa SNS. U Skupštini Zaječara bili smo principijelni, korektni i trudili smo se da podržimo sve ono što je u redu.  Nažalost nismo imali odbornički kapacitet“, kaže Marković i dodaje:

„Ekonomski kolaps grada je ozbiljan, on može da se reši investicijama i zapošljavanjem, a mi imamo taj kadar“ ističe Marković.

Vera Paunović narodna poslanica i član Predsedništva PUPS-a Srbije kaže da su penzioneri stub jednog društva.

„Mi penzioneri smo najlojalniji što se tiče ove države, potpuno razumemo celu situaciju. Malo sam dirnuta ovim što je kolega Marković rekao, jer smo stavljeni na neku vagu, da li mi to kao samostalni imamo snagu? Ja vam kažem da ćemo mi sigurno ući u vlast na ovim izborima i sovojiti sigurno 60, 70 % odborničkih mesta, jer mi to zaslužujemo“, navodi Paunović.

Na konferenciji za novinare članovi GO PUPS-a u Zaječaru  apelovali su  na sve penzionere grada Zaječara da im SADA pruže podršku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>