Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PUPS u Zaječaru predao listu
PUPS u Zaječaru predao listu

PUPS u Zaječaru predao listu

Partija ujedinjenih penzionera Srbije u Zaječaru predala je danas listu odbornika za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru. 

Lista ima 18 kandidata, nosilac liste je predsednik PUPS-a  Milan Krkobabić, a prvi na listi odbornika je Isidor Marković, potpredsednik GO PUPS Zaječar.

„Partija ujedinjenih penzionera Srbije uvek je na izbore izlazila u koalicijama sa drugim strankama, međutim ovoga puta izlazimo samostalno. Želja nam je i  potreba da 18.000 penzionera ima svoje predstavnike, i mislimo da ćemo sa iskustvom koje posedujemo, sa znanjem, poštenjem, što mnogima nedostaje, da budemo u siutaciji da učestvujemo u narednom radu gradske skupštine. Očekujemo poverenje ne samo penzionera, već i svih simpatizera naše stranke. Za listu je prikupljen 621 potpis poverenja građana“, rekao je Marković.

Vera Paunović, član Izvršnog odbora PUPS-a i narodna poslanica u republičkom parlamentu rekla je da je u Zaječar došla kako bi pružila podršku svojim kolegama.

„Mi smo jedna snaga koja može ovu zemlju da postavi na noge. Drago mi je što samostalno učestvujemo na izborima. Žao mi je što je Zaječar u ovako teškoj ekonomskoj situaciji. Posebno bih se osvrnula na ljude koji su ostali bez posla, a nisu ni dovoljno stari za penziju, ni dovoljno mladi da ih neko ponovo zaposli“, rekla je Vera Paunović.

Hadži-Milorad Stošić, predsednik Izvršnog odbora PUPS-a i narodni poslanik rekao je da penzioneri moraju imati predstavnike u lokalnom parlamentu, kako bi zastupali interese i penzionera i socijalno ugroženih kategorija.

„Mi smo partija časnih namera, tu su uglavnom časni i čestiti ljudi. Ljudi od znanja, od umeća koji mogu pomoći da grad Zaječar ponovo ima staru slavu“, rekao je  je Stošić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>