Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Prva trening utakmica Timoka -BUGARI U SREDU U ZAJEČARU
Prva trening utakmica Timoka -BUGARI U SREDU U ZAJEČARU

Prva trening utakmica Timoka -BUGARI U SREDU U ZAJEČARU

*Zbog dugovanja od 62 miliona opet nema pojačanja

Posle dve sedmice priprema u Zaječaru, fudbaleri zaječarskog srspskoligaša u sredu počinju zvanične pripreme za početak novog prvenstva. Prvi rival Zaječarcima biće tradiocionalni klupski prijatelj, fudbalski klub Bdin iz Vidina sa kojima Zaječarci već decenijama imaju prijateljske susrete u Zaječaru i Vidinu. Timok će ugostiti prijatelje iz Bugarske u sredu u Zaječaru, kada će odigrati prvu pripremnu utakmicu.

„Na okupu imamo dvadesetak poletaraca, koje želimo da pripremimo za napornu sezonu koja će po svemu sudeći, zbog finansijskih problema, biti najteža od osnivanja Timoka. Mladići na treninzima pružaju maksimum, uigraćemo ih na kontrolnim utakmicama. Verujem da će ojačati i biti spremni za prvenstvo. Dogovoren je i susret sa Trajalom iz Kruševca koji se nedavno pojačao Đorđem Bićaninom (26), donedavno zadnji vezni Timoka“, ističe trener Timoka Vladimir Sandulović i dodaje:

„U timu su ostala samo naša deca, pošto svi igrači sa strane, kao i nekoliko iskusnih koji su ponikli u Timoku, traže ili su već pronašli nove klubove. Predali smo sva dugovanja kluba čelnicima lokalne samouprave. Po papirima dugovanja su 62 miliona dinara, ali verujem da mogu da se prepolove, a potom da ostatak kroz reprogram vratimo i počnemo normalno da funkcionišemo. Dok se to ne reši nismo u mogućnosti da angažujemo nove igrače. Oćekujemo i pomoć FS RIS i FSS Srbije. A imamo uslove ne za prvu, već i za superligu. Kao bivši profesionalni fudbaler, a sada trener, optimista sam i nadam se najboljem“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>