Najnovije vesti
Home / Vesti / Prva mesna zajednica „Timok“ u Zaječaru obeležila slavu Ognjenu Mariju
Prva mesna zajednica „Timok“ u Zaječaru obeležila slavu Ognjenu Mariju

Prva mesna zajednica „Timok“ u Zaječaru obeležila slavu Ognjenu Mariju

Presecanjem slavskog kolača i svečanom prigodom, Prva mesna zajednica u Zaječaru obeležila je slavu Ognjena Marija. Kako je rekla predsednica Prve mesne zajednice Marlena Dobrović, ovu slavu mesna zajednica obeležava godinama unazad.

„Sve mesne zajednice imaju svoju slavu, a mi smo nastavili tradiciju naselja Višnjar, koje svake godine obeležava Ognjenu Mariju“, rekla  je Marlena.

Ona je dodala da među članovima mesne zajednice vlada sloga i da su stavovi usaglašeni.

„Svi smo usaglašeni, bez obzira što smo iz različitih stranaka, ne borimo se za stranke, već se borimo za našu mesnu zajednicu. Mi smo započeli akcije zahaljujući Timok održavanju, imali smo zamenu uličnih svetala i kosidbu javnih površina. Ako budemo našli dogovor sa Gradskom upravom, nadamo se i da će neke ulice biti asfaltirane, a koje pripadaju centru grada“, naglasila je Marlena.

Zamenik Prve mesne zajednice Dragan Đordjević rekao je da su buduće aktivnosti vezane za program rada mesne zajednice.

„Maksimalno ćemo se boriti da radimo u interesu građana, posebno ćemo da obratimo pažnju na stanovnika naselja Višnjar, skoro smo imali sastanak sa njima gde su oni izneli svoja mišljenja i svoje probleme. I uglavnom, sve ono što je rađeno do sada, nastaviće se i dalje u skladu sa finansijskim mogućnostima“, istakao je Đorđević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>