Najnovije vesti
Home / Sport / Prva liga „Istok“ za rukometašice: RTANJ POSLEDNJI SA NULOM
Prva liga „Istok“ za rukometašice: RTANJ POSLEDNJI SA NULOM

Prva liga „Istok“ za rukometašice: RTANJ POSLEDNJI SA NULOM

Proteklog vikenda, odigravanjem utakmica 11. kola, završen je prvi deo prvenstva u Prvoj rukometnoj ligi, grupa „Istok“, za dame. Ni u njemu, kao ni u većem delu prvenstva, timočki klubovi nisu briljirali. Obraz su osvetlale Negotinke, koje su na svom terenu pokazale devojkama iz drugog tima Superligaša Naise da treba još puno da uče. Prednost koju su stekle u prvom delu (12:8) do kraja su povećale na 10 golova razlike, 27:17.

Kao i za Nišlijke, puno rada čeka i podmladak Super B ligašica iz Bora, koje su ubedljivo poražene na gostovanju Remesiani sa 38:22 (19:16). A Boljevčanke su vezale i 11 poraz, doduše od ldera sa 14:34 (5:21), pa su zakovane za dno sa ubedljivo naj lošijom gol razlikom. U preostalim utakmicama Radnički je pobedio Vranje sa 34:20, a Vlasotince – Radan sa 20:16, dok su Pirot i Jagodina 2 rigrali 23:23.

Sledi pauza zbog nove godine, a kada će se igrati 12. prvo prolećno kolo ne znaju ni u Rukometnim savezu centralne Srbije.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>