Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Protivgradna zaštita -Paunović: OBEZBEĐENOST NEBA IZNAD ZAJEČARSKOG OKRUGA JE RELATIVNA!
Protivgradna zaštita -Paunović: OBEZBEĐENOST NEBA IZNAD ZAJEČARSKOG OKRUGA JE RELATIVNA!

Protivgradna zaštita -Paunović: OBEZBEĐENOST NEBA IZNAD ZAJEČARSKOG OKRUGA JE RELATIVNA!

Juče je održana sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga u Zaječaru, a na dnevnom redu sednice našla se i tačka koja se odnosi na pripremljenost i mere za unapređenje protiv-gradne zaštite na području Zaječarskog upravnog okruga u 2017. godini.

Vladan Paunović načelnik Zaječarskog upravnog okruga u Zaječaru je nakon sednice naglasio da bi lokalne samouprave trebalo da koliko je to moguće odvoje sredstva za nabavku protivgradnih raketa.

„Obezbeđenost neba iznad zaječarskog okruga je relativna, pa je tako preporuka svim loklanim samoupravama da koliko je moguće odvoje sredstva za kupovinu protivgradnih raketa kako bi usevi, ali i naši građani bili zaštićeni od elementarnih nepogoda“, rekao je Paunović i dodao:

„Imamo dva centra koja pokrivaju prostor zaječarskog okruga, jedan iz Niša i Crni vrh koji pokriva Zaječar i Boljevac i gde je pokrivenost protivgradnim raketama mnogo manja i zapravo postoji opasnost od nekih većih elementarnih nepogoda“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>