Najnovije vesti
Home / Boljevac / Promocija vojnog poziva i vojnog školstva u Boljevcu
Promocija vojnog poziva i vojnog školstva u Boljevcu
Foto: va.mod.gov.rs

Promocija vojnog poziva i vojnog školstva u Boljevcu

U toku je konkurs Ministarstva odbrane za prijem lica iz građanstva za učenike Vojne gimnazije, Srednje stručne vojne škole i kadete Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

U saradnji sa Vojnom akademijom i Upravom za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, 13. marta u sali Kulturno obrazovnog centra u Boljevcu sa početkom u 14 sati biće održana promocija vojnog poziva.

Pozivaju se svi zainteresovani učenici VII i VIII  razreda osnovnih škola, kao i učenici III i IV razreda srednjih škola sa teritorije zaječarskog upravnog okruga- Zaječar, Knjaževac, Boljevac i Sokobanja da se odazovu zanimljivoj prezentaciji iz koje će se najbolje informisati o vojnom školstvu.

Promociju vojnog poziva realizuje ekipa sa Vojne akademije i Vojne gimnazije sa grupom sadašnjih kadeta, učenika i profesora na Vojnoj akademiji koju vodi načelnik Odseka za studentska pitanja, potpukovnik Uroš Domazet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>