Najnovije vesti
Home / Bor / PROMOCIJA KNJIGE “ROKENROL U KANDŽAMA INTERNETA” U BORU
PROMOCIJA KNJIGE “ROKENROL U KANDŽAMA INTERNETA” U BORU

PROMOCIJA KNJIGE “ROKENROL U KANDŽAMA INTERNETA” U BORU

 U klubu CULT Student u Boru u petak, 9. decembra, biće održana promocija knjige “Rokenrol u kandžama interneta“ autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera.

Ovom prilikom će biti najavljeno i otvaranje YouTube TV Kanala „Time Machine Music TV“.

„Rokenrol u kandžama interneta“ autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera predstavlja izdanje, koje suočava aktere ovdašnje muzičke priče, sastave i izvođače sa njihovim prihvatanjem novog, ali već sve prisutnog načina promocije i prezentacije svojih radova i karijera u novonastalim okolnostima, gde prisustvo u on-line medijima predstavlja najvažniji način trasiranja puta i poruke od artista, do neposrednog konzumenta. Kako se ko i na koji način snalazi u svemu tome, da li je veći efekat u reklamiranju proizvodi internet sa svojim mrežama, ili oni stari godinama egzistirajući mediji? Da li TV, radio i novine polako prepuštaju svoj značaj internetu, saznaćete iz brojnih odgovora, analiza, razmišljanja prisutnih u ovoj knjizi. „Rokenrol u kandžama interneta“ obavezno je štivo i vodič kroz savremeni trenutak novog načina promocije, ne samo rock kulture.

Intervjue je priredio Predrag Jovanović, tekstove o izvođačima napisao je Branimir Lokner, dok zvanične fotografije ovog izdanja potpisuje fotograf poznat pod pseudonimom, Wood RS.

Promocije knjige „Rokenrol u kandžama interneta“ održane su u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu.

Iste večeri, biće promovisana zbirka pesama „Seljobriti“, autora Branislava Bašića Pekara, koji uvek ide uz dobar rokenrol. Pored obraćanja autora, program će svojim nastupom obogatiti i bendovi: Hurleur iz Negotina, Huti Ota Tre iz Zaječara i Kružni Tok iz Bora.

Početak je u 20 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>