Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PROMENE NA ČELU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U ZAJEČARU
PROMENE NA ČELU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U ZAJEČARU

PROMENE NA ČELU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U ZAJEČARU

Na osmoj sednici Skupštine grada Zaječara, održanoj sinoć odmah po završetku sedme, imenovan je novi direktor Centra za socijalni rad u Zaječaru. Mira Andrijašević razrešena je dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru zbog isteka mandata, a na to mesto imenovana je Mirjana Radivojević, diplomirani socijalni radnik  iz Zaječara. 

Na Konkursu se prijavilo pet kandidata: Aleksandar Diković, Mira Andrijašević, Predrag Bordijanović, Mirjana Radivojević i Marija Marković. Kako se navodi u obrazloženju, sve prijave su blagovremene, a dva kandidata nisu ispunila uslove konkursa, pa iz tog razloga te prijave nisu razmatrane. Sa kandidatima je obavljen razgovor i većinu glasova dobila je Mirjana Radivojević.

Mirjana Radivojević rođena je 22.10.1961. godine. Diplomirala na je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer socijalni radnik i socijalna politika. Od 1990.do 2000. godine i od 2002. do 2012. godine radila je u Centru za socijalni rad u Zaječaru, a od 2012. radi u Centru za porodični smeštaj i usvajanje Ćuprija, Odeljenje u Zaječaru, kao supervizor, edukator i savetnik za hraniteljstvo. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>