Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „ZAzeleni“ jedan od 12 najboljih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa Mladi su zakon
„ZAzeleni“ jedan od 12 najboljih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa Mladi su zakon
Foto: radiomagnum.rs

„ZAzeleni“ jedan od 12 najboljih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa Mladi su zakon

Omladinski volonterski projekat „ZAzeleni“ koji je realizovalo OPSD „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara, jedan je od 12 najboljih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa „Mladi su zakon“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Među 130 projekata i 35 letnjih međunarodnih kampova, izdvojeni su pobednici prema više kategorija: uređenje javnih površina, zaštite životne sredine, IT tehnologije, promovisanje zdravih stilova života.

Na sam dan volontera, 5. decembra, je u Sremskim Karlovcima, tim povodom organizovana svečana dodela nagrada i proglašenje pobednika konkursa, kojem je prisustvovala i pomoćnica Ministra za omladinu i sport, Snežana Klašnja.

Projekat ZAzeleni, sa svojim aktivnostima, je okupio veliki broj mladih i dece, što je pozitivno uticalo na društvenu zajednicu što i jeste jedan od ciljeva samog programa „Mladi su zakon“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>