Najnovije vesti
Home / Vesti / PRIVATAN POSED, nije divlja deponija
PRIVATAN POSED, nije divlja deponija

PRIVATAN POSED, nije divlja deponija

Prethodnih dana mediji u Zaječaru izveštavili su o tome da se nedaleko od Doma zdravlja, uveliko deponuje otpad i stvara nova deponija na području grada. Prema rečima Nenada Živkovića, šefa Odseka komunalne policije u Zaječaru, radi se o privatnom posedu i nije reč ni okakvom stvaranju nove deponije na obali Timoka. 

-Insinuacije da se ovih dana uveliko pravi divlja deponija na obali Timoka, i to tik do Doma zdravlja, nisu tačne, ističu u zaječarskoj komunalnoj policiji. Naime, prostor na kome se ovih dana dovozi šut, gvožđe i otpadni građevinski materijal, nalazi se u privatnom vlasništu, navodi Nenad Živković, šef Odseka komunalne policije u Zaječaru.

„To nije deponija, to je privatna parcela, na kojoj vlasnik poseda navozi šut i građevinski otpad, kako bi izravnao tu površinu. Komunalna inspekcija po tome i postupa. Neće taj prostor da ostane neuređen. Ništa nije prepušteno slučaju, tu će biti podignut još jedan odbrambeni zid, kako vlasnici parcela na tom potezu ne bi bili ugroženi od izlivanja Timoka“, rekao je Živković.

I prethodnih dana, kao i danas, bilo je onih koji ovde dolaze i odmah po istovaru uzimaju ono, što smatraju da može da im koristi, bilo za ličnu upotrebu, bilo za dalju prodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>