Najnovije vesti
Home / Vesti / PRISTIGLI PRVI BAJKERI U ZAJEČAR -Evo kompletne satnice 22. Moto skupa
PRISTIGLI PRVI BAJKERI U ZAJEČAR -Evo kompletne satnice 22. Moto skupa

PRISTIGLI PRVI BAJKERI U ZAJEČAR -Evo kompletne satnice 22. Moto skupa

Sve je spremno za početak, 22. Moto skupa na zaječarskoj Kraljevici, a prvi bajkeri iz Makedonije i Bugarske danas su pristigli u kamp. Ova tradicionalna manifestacija, koja je odavno poprimila međunarodni karakter, okupiće bajkere iz cele Srbije, a prema rečima organizatora, očekuju se gosti i iz BiH, Rumunije, Slovenije, Italije.  

Kako je Slavoljub Milenović, predsednik Moto kluba „Triumph“ gostujući na Magnum radiju rekao, posetioce Bike show-a večeras, od 21.00 sat, očekuju rok nastupi poznatih bendova „Zeka no limit“, „Rok star“ i „Medicin bend“.

Sutra, 28. jula, u 15.00 sati, biće organizovane bajkerske igre poput nadvlačenja konopca, spore vožnje, obaranja ruku. Nakon toga, na zaječarskom vašarištu, organizatori najavljuju akrobatske igre, a očekuje se dolazak i  profesionalnih akrobata iz Bugarske.

Defile bajkera, počinje u 18 sati i 30 minuta, a kretaće se pored pruge, zatim ulicom Ivana Milutinovića, Hajduk Veljkovom ulicom do centra, gde će se učesnici Moto skupa zadržati oko 30 minuta, kako bi se slikali sa decom, a potom povratak na Kraljevicu.

Uveče kreće zabavni deo programa u kome će učestvovati veterani „Drti bend“, kao i bugarska grupa „Krossfire“. Nakon toga, nastupiće i bend „New Deal“ iz Bora, a program se završava natupom striptizeta i  go-go igračica.

Ulaz za bajkere je 500,00 dinara, a organizator je Moto klub „Triumph“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>