Najnovije vesti
Home / Kultura / Priređen humanitarni koncert za pomoć malom Nemanji: Prikupljeno preko 35 hiljada dinara
Priređen humanitarni koncert za pomoć malom Nemanji: Prikupljeno preko 35 hiljada dinara

Priređen humanitarni koncert za pomoć malom Nemanji: Prikupljeno preko 35 hiljada dinara

U zaječarskom teatru sinoć je održan humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića i njegovu porodicu. Prikupljeno je 35.880,00 dinara. Ljudi dobre volje, koji su bili u mogućnosti, donirali su i više para od cene karte .

Zaječarci okupljeni da bi pomogli malom Nemanji i njegovoj porodici u borbi protiv teške bolesti i za poboljšanje kvaliteta života , uživali su u programu koji su organizovali Narodno pozorište Timočke krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović i Škola argentinskog tanga „Alegria“ iz Zaječara.

Osim plesača argentinskog tanga iz „Alegrie“, Saše Stamenkovića i Tatjane Paunović, nastupili su gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“, pod rukovodstvom Maje Milenković, Gradski folklorni ansambl „ZORA“ čiji je rukovodilac Nenad Petković i nastavnici muzičkih škola iz Zaječara i Negotina: Dušan Đorđević, harmonika, Predrag Ristić, klavir  i Vladimir Vasiljević, klarinet.

Učesnici programa i posetioci pokazali su da nije teško biti human i da naše malo nekom znači mnogo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>