Najnovije vesti
Home / Kultura / Pripremite na vreme svoj spisak naslova! NOĆ KNJIGE U PETAK I U ZAJEČARU
Pripremite na vreme svoj spisak naslova! NOĆ KNJIGE U PETAK I U ZAJEČARU

Pripremite na vreme svoj spisak naslova! NOĆ KNJIGE U PETAK I U ZAJEČARU

U petak 14. juna, od 17 sati do ponoći, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se jubilarna, dvadeseta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Ova tradicionalna manifestacija, toga dana, biće održana i u knjižari „Kaligraf“ u Zaječaru.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program. Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok  će na ostala izdanja popusti biti od 10 do 20%, u zavisnosti od izdavačke kuće.

Broj posetilaca „Noći knjige“ raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u „Noći knjige“ naslove svih žanrova mogu se kupiti po neverovatno niskim cenama.

Budite budni uz knjigu u petak, 14. juna, od 17 sati do ponoći!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>