Najnovije vesti
Home / Kultura / Pripreme mogu da počnu! Noć knjige i u Zaječaru – 15. decembra od 17 sati do ponoći!
Pripreme mogu da počnu! Noć knjige i u Zaječaru – 15. decembra od 17 sati do ponoći!

Pripreme mogu da počnu! Noć knjige i u Zaječaru – 15. decembra od 17 sati do ponoći!

U petak 15. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se trinaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“.

I u knjižari „Kaligraf“ u Zaječaru tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ biće organizovana u petak, 15. decembra. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%. U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

Budite budni uz knjigu u petak, 15. decembra, od 17 sati do ponoći!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>