Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PRIKLJUČITE SE! Velika akcija čišćenja divlje deponije kod bastiona „Vlaško brdo“
PRIKLJUČITE SE! Velika akcija čišćenja divlje deponije kod bastiona „Vlaško brdo“

PRIKLJUČITE SE! Velika akcija čišćenja divlje deponije kod bastiona „Vlaško brdo“

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara, u okviru realizacije projekta „ZAzeleni“, organizuje veliku akciju čišćenja divlje deponije koja se nalazi u šancu bastiona „Vlaško Brdo“, u blizini Fabrike kablova, u nedelju, 17. septembra. Okupljanje volontera, prema rečima organizatora, predviđeno je kod „Amana“ u 9 časova.

Za sve volontere obezbeđeni su prevoz, hrana i osveženje kao i htz oprema-rukavice za rad.

„Pozivamo sve volontere koji žele da uzmu učešće u realizaciji akcije da se prijave do srede, do 20 sati putem maila društva:  draganradosavljevic.za@gmail.com ili preko FB stranice ZAzeleni, kako bi stekli uvid u broj volontera i pripremili potrebnu htz opremu i obroke“, napominju organizatori.

Sav prikupljeni otpad će biti otpremljen na deponiju u Halovu, dok će plastične flaše biti otpremljene na reciklažu u reciklažni centar „Eva“ na Zvezdanskom putu. Prikupljeni čepovi plastičnih boca biće predati Timočkom omladinskom centru, u cilju pružanja podrške akciji ,,Čep za hendikep,, .

Projekat ZAzeleni je finansiran od strane Ministarstva za omladinu i sport, Resurs centra OI,, Đorđe Simeonović,, u sklopu nacionalnog programa „Mladi su Zakon“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>