Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Prijem za zaječarske planinare u Gradskoj upravi pre odlaska u pohod na najveći vrh Evrope
Prijem za zaječarske planinare u Gradskoj upravi pre odlaska u pohod na najveći vrh Evrope

Prijem za zaječarske planinare u Gradskoj upravi pre odlaska u pohod na najveći vrh Evrope

Danas je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić u salonu Gradske uprave priredio prijem za članove Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara.

Živorad Branković član Upravnog odbora Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ sutra sa svojim planinarima ide u pohod na najveći vrh Evrope -Elbrus. Žika Branković biće prvi Zaječarac koji je ikada izveo uspon na ovu planinu. U protekle dve godine on je izveo uspon na više od 20 vrhova viših od 2000 metara, i njegovo životno iskustvo je sjajna motivaciona priča za sve: pre oko 3 godine uspeo je da se izbori sa rakom, i od tada hrabro obilazi vrhove širom Evrope.
Brankoviću je gradonačelnik Boško Ničić, poželeo puno sreće u planinarskoj akciji i ovom prilikom mu uručio zastavu Grada Zaječara, da se vijori na vrhu Evrope.

Ničić je pružio puno podršku planinarima i istakao da je u planu da se obezbedi jedan Dom planinara, koji će omogućiti bolji rad i funkcionisanje svih planinarskih udruženja u Zaječaru.

Na sastanku se govorilo i o uređenju zapadne i istočne tvrđave, platoa.
Bolja saradnja Grada Zaječara i planinarskih udruženja je nešto na čemu će se sigurno raditi u narednom periodu, zaključeno je na prijemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>