Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Prijem za guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore u Gradskoj upravi Zaječar
Prijem za guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore u Gradskoj upravi Zaječar

Prijem za guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore u Gradskoj upravi Zaječar

Danas je u salonu Gradske uprave gradonačelnik Zaječara Boško Ničić priredio prijem za guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislava M. Ranđelovića, njegovog asistenta Vitomira Đorđevića i Branislava Đurića, predsednika Rotari kluba Zaječar za ovu godinu.

Guverner Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislav M. Ranđelović je u svojoj zvaničnoj poseti Gradskoj upravi Zaječaru predstavio gradonačelniku Bošku Ničiću planove i ciljeve Rotari organizacije.
-Rotari klubovi će ubuduće posebnu pažnju posvetiti oblasti ekologije ali i obrazovanju, mladima. Drago mi je da smo održali sastanak sa gradonačelnikom Ničićem i što podržava naš program, rekao je guverner Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislav M. Ranđelović.
Boško Ničić gradonačelnik Zaječara je ovom prilikom rekao da Grad Zaječar uvek podržava humanitarne aktivnosti, i da je svaki vid pomoći za naše društvo dobrodošao.
-Rotari klub Zaječar ima dugu tradiciju, i nadam se da će se kao i do sada rukovoditi etičkim principima i pomagati u skladu sa svojim mogućnostima i to onim segmentima društva gde je pomoć neophodna, rekao je Ničić.

Rotari klub Zaječar je danas u okviru svojih humanitarnih aktivnosti uručio komplete posteljine Dečijem odeljenju Zdravstvenog centra Zaječar. Inače, to je samo jedna u nizu akcija Rotari kluba, pored pomoći koju pruža studentima, deci bez roditeljskog staranja, Centru za Socijalni rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>