Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Pridružite se još danas! BESPLATNA REKREACIJA U ZAJEČARU DO KRAJA JULA!
Pridružite se još danas! BESPLATNA REKREACIJA U ZAJEČARU DO KRAJA JULA!

Pridružite se još danas! BESPLATNA REKREACIJA U ZAJEČARU DO KRAJA JULA!

Besplatna rekreacija u Zaječaru – pridružite se još danas!

Program „Aktivan život“ je osmišljen sa ciljem povećanja broja Zaječarki koje se bave rekreacijom. Vreme trajanja je tri meseca i u toku tog perioda Zaječarkama se pruža mogućnost da besplatno treniraju tri puta nedeljno na Kraljevici.

„Ovim je omogućeno svima, bez finansijskog opterećenja, da uvide prednosti vežbanja i da ih osete na svojoj koži“, kaže Ana Ignjatović, tvorac ovog programa i glavni trener i dodaje:

„Realizacija „Aktivnog života“ započela je početkom maja 2017. godine i za 6 nedelja, kroz program je prošlo 80 sugrađanki. U dosadašnjem radu, učesnice su imale prilike da pomoću testa izdržljivosti saznaju koliki su njihovi aerobni kapaciteti, dok uz pomoć vage koja određuje telesni sastav, uvide da li su im parametri (procenat mišića i masti u organizmu) u granicama normale ili su možda gojazne. Nakon prvog, posle mesec dana, odrađeno je i kontrolno merenje, i kod svih polaznica je zabeležen napredak, što je jako podsticajno i dobro, pre svega ako ovo posmatramo iz zdravstvenog ugla. Prednosti vežbanja su mnogobrojne, a neke od njih su  smanjenje rizika od srčanih bolesti, hipertenzije, moždanog udara, pojedinih malignih oboljenja, gojaznosti i drugih hroničnih bolesti kao i  poboljšanje kvaliteta života“, ističe Ana.

Program će trajati do kraja jula 2017. godine i ovo je prilika za sve one Zaječarke koje do sada nisu došle, da se pridruže.

„Nema razloga da se boje da neće stići da isprate trening, hoće sigurno, jer se trudimo da što više individualno priđemo svakoj vežbačici. Imamo i jednu novinu. Program je prvenstveno osmišljen samo za žene, ali nam se tokom treninga pridružio i jedan muškarac, te u svhu promocije zdravlja, proširili smo ciljnu grupu i na mušku populaciju“, objasnila je Ana Ignjatović za naš portal.

Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i subotom od 18:30 časova na Kraljevici, a za sve dodatne informacije, možete pozvati 063/12345-46.

Program „Aktivan život“ realizuje Udruženje „Ana fitnes“, uz podršku grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>