Najnovije vesti
Home / Vesti / Preventivni pregledi u nedelju u Zaječaru -Evo šta besplatno možete da proverite
Preventivni pregledi u nedelju u Zaječaru -Evo šta besplatno možete da proverite

Preventivni pregledi u nedelju u Zaječaru -Evo šta besplatno možete da proverite

Zdravstveni centar Zaječar nastavlja sa preventivnim pregledima stanovništva u nedelju, 25. februara. Zainteresovani građani mogu da obave kardiološki pregled, oftalmološki pregled, provere nivo šećera u krvi, a biće određeni i tumorski markeri za prostatu i jajnike. 

Pregledi će biti obavljeni u prostorijama lnternističke i Oftalmološke ambulante u Domu zdravlja.

„Poštujući želju građana sa područja grada Zaječara, Zdravstveni centar Zaječar će pored preventivnog kardiološkog, oftamološkog pregleda i određivanja šećera u krvi, uzimati i krv za određivanje tumorskih markera za prostatu i jajnik. Uzorkovanje krvi će biti organizovano u prostorijama laboratorijske službe od 8 do 16 sati“, kažu u zaječarskom Zdravstvenom centru.

Građani sa sobom treba da ponesu zdravstvenu knjižicu, ako je imaju ili neki od identifikacionih dokumenata i raniju medicinsku dokumentaciju. Zbog određivanja glikemije, ne treba uzimati  hranu 8 sati pre testiranja.

Preventivni pregledi biće organizovani od 8 do 16 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>