Najnovije vesti
Home / Bor / PRETI MU DO TRI GODINE ZATVORA: Podignuta optužnica protiv zamenika gradonačelnika Bora zbog LJUBLJENJA SA MALOLETNICOM
PRETI MU DO TRI GODINE ZATVORA: Podignuta optužnica protiv zamenika gradonačelnika Bora zbog LJUBLJENJA SA MALOLETNICOM

PRETI MU DO TRI GODINE ZATVORA: Podignuta optužnica protiv zamenika gradonačelnika Bora zbog LJUBLJENJA SA MALOLETNICOM

Osnovno javno tužilaštvo u Boru podnelo je danas borskom Osnovnom sudu optužni predlog protiv bivšeg zamenika gradonačelnika Branka Perića za krivično delo polno uznemiravanje. Nakon razmatranja svih dokaza tužilaštvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Perić izvršio ovo krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

 - Od strane OJT u Boru su sprovedene dokazne radnje saslušanja osumnjičenog i ispitivanja svedoka a zatim je tužilaštvo izdalo naredbe da se obave i psihološko-psihijatrijsko veštačenje oštećene što je i sporvedeno i tužilaštvu su od strane veštaka dostavljeni nalazi i mišljenje – saopštilo je nedavno tužilaštvo.

Perić se našao u centru skandala kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se ljubi i grli sa petnaestogodišnjom devojčicom.

Slike na kojima on ljubi i grli maloletnicu su ubrzo posle postavljanja na društvenim mrežama i uklonjene ali ih je veliki broj pratilaca podelio u međuvremenu.

Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora iz zdravstvenih razloga a na njegovo mesto još nije imenovan novi zamenik gradonačelnika.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>