Najnovije vesti
Home / Hronika / PREOKRET U ISTRAZI: Zaječarka izmislila silovanje, biće tužena za LAŽNO PRIJAVLJIVANJE
PREOKRET U ISTRAZI: Zaječarka izmislila silovanje, biće tužena za LAŽNO PRIJAVLJIVANJE
Foto: Pixabay / ilustracija

PREOKRET U ISTRAZI: Zaječarka izmislila silovanje, biće tužena za LAŽNO PRIJAVLJIVANJE

Devojka A.L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje.

Više tužilaštvo u Zaječaru, kako piše Blic, obustavilo je postupak protiv mladića L.L.

- Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora – rečeno je „Blicu“ u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv L.L.

- Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje – kažu u zaječarskom tužilaštvu, a prenosi Blic.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L.L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A.L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Osumnjičeni je, kako saznaje Blic, na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>