Najnovije vesti
Home / Kultura / PREMIJERA U ZAJEČARSKOM POZORIŠTU: Komedija „Made in Zaječar“ u četvrtak, 19. oktobra
PREMIJERA U ZAJEČARSKOM POZORIŠTU: Komedija „Made in Zaječar“ u četvrtak, 19. oktobra

PREMIJERA U ZAJEČARSKOM POZORIŠTU: Komedija „Made in Zaječar“ u četvrtak, 19. oktobra

Nakon dve godine kako u zaječarskom Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ nije izvedena nijedna premijera predstave, proteklih meseci ubrzano se radilo na pripremanju čak tri predstave. Jedna od njih pod nazivom „Made in Zaječar“ biće igrana u četvrtak, 19. oktobra.

Ljubitelje zaječarskog Pozorišta u narednom periodu očekuju tri premijere predstava. Reč je o čak dve predstave u adaptaciji i režiji Miroljuba Nedovića Rikija „Made in Zaječar“ i „Krađa, svađa itd“, a ni najmlađi neće biti zaboravljeni jer je u toku priprema dečije predstave, čulo se na nedavno održanoj konferenciji za novinare.

„Ja se ovde ne osećam kao gost, već kao domaćin. Od 1992. godine redovno ovde dolazim, znam pozorište, znam ljude, znam ansambl. Drago mi je da zaječarsko pozorište ima kvalitetan ansambl koji se uželeo posla  a to se vidi i na probama. Radimo iz sve snage, a na komediji „Made in Zaječar“ rade četiri glumca. Ova komedija vezana je baš za ovo podneblje. Odlučio sam se komediju jer ljudi više vole da gledaju komedije, nego drame, drame je svuda oko nas“, istakao je Nedović.

U komediji „Made in Zaječar“ igraju Milutin Vešković, Dragana Jovanović, Sanja Nedeljković i Vladimir Milošević.

Početak predstave zakazan je za 20 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>