Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Predstavnici RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga posetili kompanije u Knjaževcu
Predstavnici RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga posetili kompanije u Knjaževcu

Predstavnici RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga posetili kompanije u Knjaževcu

Regionalna privredna komora Zaječar od 1. januara 2017.godine postala je deo jedinstvenog komorskog sistema kao Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, jedinstveno pravno lice i jedinstvena komora na teritoriji cele države.

V.d. direktora Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog upravnog okruga Dejan Tošić sa svojim saradnicima krajem januara posetio je opštinu Knjaževac i kompanije SCS Plus, Serbinu, Falc East i Plastomet. Razgovarano je o načinu funkcionisanja jedinstvenog komorskog sistema Srbije i Parlamenta privrednika, koji svaka regionalna komora treba da formira u narednom periodu, a na osnovu Zakona o privrednim komorama. Istaknuto je da će jedinstveni komorski sistem unaprediti postojeću dugogodišnju saradnju, kao i da će se razviti čitav set novih usluga i servisa za privrednike.

Usluge komore će biti još efikasnije, raznovrsnije, a privrednici će imati i veću podršku u rešavanju svakodnevnih problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>