Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Predstava „Sunđerko Bob“ sutra u Zaječaru!
Predstava „Sunđerko Bob“ sutra u Zaječaru!

Predstava „Sunđerko Bob“ sutra u Zaječaru!

U Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru sutra je na repertoaru dečija predstava „Sunđerko Bob“

Predstava počinje u 18 sati, a karte se mogu kupiti na biletarnici zaječarskog pozorišta. Cena karte 200 dinara.

Predstava je rađena po motivima popularnog crtanog filma. Naime, Lignjoslav je nabavio najnoviji Faj fon koji ima neverovatne mogućnosti. Njegova jedina želja je da se osami i da se posveti svojoj novoj zanimaciji. Sunđerko Bobiša je uveren da je Lignjoslav usamljen i zato reši da ga zabavi i natera da se igra sa njim i Patrikom.

Scenario je pisala Marija Puškarov čije predstave pune beogradska pozorišta već godinama, a kostimi i scenografija će kod publike stvoriti utisak da su zaista u Koralovgradu.

Lignjoslav koji više ne može da trpi insistiranje prijatelja reši da uz pomoć svog najnovijeg Faj fona pobegne što dalje, u budućnost. Njegov plan da pobegne što dalje od prijatelja neće biti uspešan. Veliko razočarenje ga čeka kada vidi svoje drugare koji su u potpunosti zaboravili da se igraju. Postali su poput zombija koji svo slobodno vreme provode igrajući virtuelne igre. Lignjoslav reši da ih vrati na pravi put tako što započinje igru uz pomoć mašte.

Na ovom zabavnom putovanju Lignjoslav će i sam naučiti koliko je igra uz pomoć mašte i drugara bitna.

Reč je o edukativnoj predstavi od 40 minuta koja, osim što zabavlja, roditelje i decu podseća da kompjuter i mobilni telefon nisu jedini način igranja i zabave

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>