Najnovije vesti
Home / Kultura / Predstava Sex bomb sinoć oduševila i nasmejala zaječarsku publiku
Predstava Sex bomb sinoć oduševila i nasmejala zaječarsku publiku

Predstava Sex bomb sinoć oduševila i nasmejala zaječarsku publiku

Predstava Sex bomb sinoć oduševila i nasmejala zaječarsku publiku

U ovom komadu dvojica prijatelja pokušavaju da nagovore svoje supruge na promenu partnera. Čitav taj proces ubeđivanja je jako dug i „mučan“ za glavne junake, ali jedan vrlo interesantan komični zaplet  nastaje u onom trenutku kada njihove supruge preuzmu konce u svoje ruke, pristanu na ono što se traži od njih, ali igraju po svojim pravilima. Niz komičnih replika stvara osećaj vodvilja koji je razgalio publiku.

Marija Veljković je glumačkim umećem sinoć oduševila svoje Zaječarce, a odlični su bili i ostali glumci u predstavi : Đorđe David, Nikola Ivačkov I Kristina Radenković. Publika ih je 5 puta vraćala na bis a toplim aplauzom pozdravljala ih je i više puta tokom predstave.

Inače,predstava „Sex bomb“ je svoju praizvedbu u Srbiji imala 2000. godine. Ovaj tekst napisan je po motivima Brodvejskog mjuzikla „Volim svoju ženu“ Majkla Stjuarta. Nakon osamnaest godina od prvog izvođenja, Rade Vukotić je uradio adaptaciju teksta i režirao rimejk ove predstave u kojoj su Zaječarci sinoć uživali.

Foto: Saša Stamenković

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>