Najnovije vesti
Home / Bor / Predstava „Mrešćenje šarana“ pred borskom publikom 25. oktobra
Predstava „Mrešćenje šarana“ pred borskom publikom 25. oktobra

Predstava „Mrešćenje šarana“ pred borskom publikom 25. oktobra

U sali Muzičke škole u Boru u utorak, 25. oktobra biće prikazan komad Mrešćenje šarana u izvodjenju beogradskog pozorišta „Atelje 212″.

Mrešćenje šarana je komad o prelomnim istorijskim trenucima, političkim previranjima i velikim društvenim promenama koje se paralelno događaju u jednoj kući, unutar mešovite porodice malih građana i seljaka, koji se, međusobno, bore za vlast i prevlast. Komično je koliko u toj borbi provejavaju i duševnost i ranjivost i smešna ljudska moralna posrnuća.

Režiju čuvenog komada Aleksandra Popovića, Mrešćenje šarana, potpisuje talentovani Milan Nešković, a u predstavi igraju Svetozar Cvetković, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Viktor Savić, Nemanja Oliverića, Ivan Jevtović, Dubravka Mijatović i Dragana Đukić. Dramaturg je Jelena Mijović, autor scenografije je Vesna Popović, kostime je osmislila Marina Medenica, a kompozitor je Vladimir Pejković.

Početak predstave zakazan je za 20 sati, a prodaja ulaznica moguća je od 17. oktobra.

 

 

Autor: Emina Stanković
Projekat „Lepša strana Bora“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Bor.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>