Najnovije vesti
Home / Bor / Predstava „Hipnoza jedne ljubavi“ u četvrtak, 2. novembra u Boru
Predstava „Hipnoza jedne ljubavi“ u četvrtak, 2. novembra u Boru

Predstava „Hipnoza jedne ljubavi“ u četvrtak, 2. novembra u Boru

U sali Muzičke škole u Boru, u četrvtak, 2. novembra, biće izvedena pozorišna predstava  „Hipnoza jedne ljubavi“, po tekstu i režiji Dušana Kovačevića.

Glumačku ekipu čine Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Uroš Jakovljević.

Predstava izaziva izuzetno interesovanje publike i medija, selektovana je za mnoge festivale i osvojila je značajne nagrade ali i velike simpatije gledalaca.

“Ovo je komad o narodu, govoru, o tlu, o zaboravljanom jeziku ljubavi i prirode, jer, Kovačevićeva je teza, tek kada se vrate jeziku ljubavi i prihvatanja mogu da ozdrave, što se događa i njegovim junacima u Hipnozi jedne ljubavi. Jer domovina je jedna, ali je jezik ljubavi ipak univerzalan, pa čak i iznad nje“, rekla je Ana Vučković, Radio Beograd.

O predstavi: “Hipnoza jedne ljubavi” govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima… Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije, penzionisani vojni lekar Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce…

Cena ulaznice je 600,00 dinara.

Početak predstave zakazan je za 19 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>